Game On regio Breda: techneuten zaaien voor later begint nu! 20 en 21 mei

Techniek zien, doen en ervaren. Dat is het idee achter de techniekmanifestatie Game On regio Breda die op 20 en 21 mei 2019 wordt georganiseerd. Tijdens deze twee dagen nodig we leerlingen uit van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) uit de regio Breda.

Op deze manier promoten we techniek bij medewerkers van de toekomst. We bieden dit aan op interactieve techniek pleinen, waarbij allerlei sectoren aanwezig zijn. Ze worden begeleid door studenten van verschillende mbo colleges. Samen met medewerkers uit jouw bedrijf volgen de leerlingen een interactief programma. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk. Ook jouw bedrijf kan zich presenteren aan de jeugd op een techniekplein. Meld je aan en help mee de techneuten van de toekomst te zaaien.

Waarom deelnemen aan techniekplein?

  • Profilering van jouw bedrijf en jouw innovaties
  • Bekend worden als werkgever in jouw regio
  • Koppeling met onderwijsinstellingen in de regio
  • Publiciteit regionale media
  • Jongeren laten zien wat ze kunnen worden

Interesse?

Heb je belangstelling voor deelname aan een techniekplein? Neem dan gerust via de mail gameonregiobreda@fme.nl contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.fme.nl/gameonregiobreda.

 

Game On regio Breda is een iniatief van FME regio Zuidwest in samenwerking met bedrijven, overheid en onderwijsinstellingen. Game On regio Breda heeft tot doel de instroom van vmbo, havo en vwo in de techniek te verhogen, samenwerking tussen scholen en bedrijven te bevorderen en het imago van de technologische industrie te verbeteren. Game On regio Breda 2019 vindt plaats tijden de Dutch Technology Week.